Indeling

Tarantella is geschikt voor groepen tot 32 personen. Het groepsverblijf is ruim van opzet en beschikt over een terras en speelveld. Het verblijf bevindt zich geheel op de begane grond en is door de brede (ruim 90cm) doorgangen goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Is uw groep groter? Het is dan mogelijk om een kamer met sanitair erbij te huren, waardoor een verblijf met 42 personen mogelijk is.

Het verblijf bestaat uit een grote woonkamer, uitgebreide keuken en een apart slaap- en sanitairgedeelte.

In Tarantella staan 3 koelkasten, waarvan 2 met 2 diepvriesladen. In de ruime keuken is naast een 4-pits gasstel ook een gasfornuis met 5-pitten en grote een oven. Verder is er een combi-magnetron en afwasmachine.

De grote woonkamer (120 m²) heeft naast eettafels, een aparte zithoek en een kleine open koffiekeuken. Er zijn diverse spellen aanwezig in de ruimte. Vanzelfsprekend is er WiFi aanwezig.

Direct voor het terras heeft u de beschikking over een  speelveld. Op het terrein is er verder  een jeu-de-boulesbaan, een volleybalnet, een tafeltennistafel, een basket en voor de kleintjes een speeltuintje met schommel, wip en trampoline aanwezig. In de zomermaanden zijn het op het terrein aanwezige zwembad en de (gravel)tennisbaan per uur te huren.

 

Reacties zijn gesloten.